0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
Tablica utičnica za napajanje Grommet Outlet Data Center Fit 3 Bušenje Rupa nije potrebna ako imate 3 Rupa, 2 utičnice sa 2 USB ulaza (SREBRO - 3 (6-noga kabel za napajanje))

Tablica utičnica za napajanje Grommet Outlet Data Center Fit 3 Bušenje Rupa nije potrebna ako imate 3 Rupa, 2 utičnice sa 2 USB

HRK 95.94
U skladištu.

Na skladištu

Power Tap-odličan proizvod za bilo koji ured, radni prostor, konferencijske dvorane.Ovaj zgodan izlaz se postavlja na površinu stola ili stola, pružajući lako prehrana za vašeg telefona, laptopa, pisača i tako Dalje NEMA VIŠE BUŠENJE, NEMA VIŠE ползания pod stolom pronaći силовую traka na podu u vašem poslovnom haljini, molimo pobrinite se da svi oko 3,15 rezervirati samo za to da se u sigurnost za 3-inčni čahure.To je nova proizvodnja modificira dimenzija, pogodan za sve standardne rupe površine 3,15"-3,5" ili zidova kauča. Jednostavna instalacija, jednostavno umetnite u standardnu rupu od 3,15" na 3,5" i učvrstite ga prsten na donjoj površini.ETL LISTED SAFETY WARRANTY - Mark as proof of product compliance to published industry standards...More safety-roba stvorio za zaštitu vaše elektronike.On se automatski isključuje, ako se postiže određeni apsorpcija snage.Dakle, vi nikada ne morate brinuti o перегоревших выключателях, potencijalnih požarima ili oštećene elektronici.Power Tap-odličan proizvod za bilo koji ured, radni prostor, konferencijske dvorane.Ovaj zgodan izlaz se postavlja na površinu stola ili stola, pružajući lako prehrana za vašeg telefona, laptopa, pisača itd., Također je idealan za korištenje u медсестринских postovima, hotelima,konferencijske stolove, uredskih stolova, radnih klupama, kućne urede i svakom drugom mjestu, gdje je potrebno napajanje i priključak za Internet. 1 X utikač ac, 2 priključka za punjenje. 6 metara kabliranje linija za napajanje...Ocjena : 12 A 125 V 60 Hz 1500 W, izlaz USB : 5 V-2 A Max.Sjetite se vremena kada ste prijeći kroz te kablove i žice ili ползете pod stolom pronaći utičnicu u vašem poslovnom haljini.To je vrijeme prošlo.S ovog desktop utičnicom ne morate biti tako.Napajanje može biti na dohvat ruke.Postavite detalj : 1. Pobrinite se da postoje 3' prostor, prije nego što izrezati otvor za njega. 2. Koristite 3' дырочную pilu, izrezati rupu i umetnite ploči utičnicu u rupu 3. Priključite kabel za napajanje na izvor napajanja 4. Možete ga koristiti sada.Upozorenje : Ovaj uređaj je namijenjen samo za internu upotrebu.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude