0 Članci

Članci(0)

0-Članci
Počast 0.00
Dovršeno 0.00
DIY Handwork Store 5D Leopard Tigar Diamond Painting Kits for Adults Kids Full Round Drills Cross Stitch Mosaic Making Arts Crafts Home Decor(19.7x 15.7)

DIY Handwork Store 5D Leopard Tigar Diamond Painting Kits for Adults Kids Full Round Drills Cross Stitch Mosaic Making Arts Crafts

HRK 20.97
U skladištu.

Na skladištu

1.DODAJTE VIŠE ZADOVOLJSTVA U ŽIVOT - to može pomoći djeci da se razviju praktične sposobnosti i strpljenje, a ne se upuštati u online-igrama; Pomoći старикам ubiti svoje vrijeme; kao poklon za svoje prijatelje; Uljepšati vaš dom. 2.BARŠUNASTO PLATNU - Posebno dizajniran baršunasto platno za zimu, različito od tuđe hladno tkiva, paperjast, toplo i ugodno na leđima.Ljepilo jaki ljepljiv, čak se može držati bocu s 580 ml vode. 3.SUPER SJAJNI DIJAMANTI - postoji mnogo aspekata koje izgledaju više sjajna, svijetla i sjajna, nego dijamanti od smole, i nikada ne će nestati.Sja u svjetlu.To je najpopularniji komad nakita u svojim rukama. 4.DOVOLJNO DIJAMANATA – ne brinite o raspoređivanju vježbi.Dodatnih 30% standardne lopte dolaze s brojem DMC. 5.JEDNOSTAVNOST uporabe - ne trebate nikakve vještine, jednostavan uzorak za početnike i amatere križićima, upute na engleskom jeziku naći ćete na slici.

Osnovne karakteristike

Najbolje ponude